måndag 20 februari 2012

ETT VINTAGE KÖK I ABSOLUTA LYXKLASSEN




Det finns kök, och så finns det kök. Och sen finns det snickeritillverkade kök, unikt tillverkade för just det hemmet. Lyxiga developern Oscar Properties säljer tillsammans med White fastighetsmäkleri ett boutiquehus med 7 unika lägenheter, varav detta kök ser helt outstanding snyggt ut. Snickarbyggt, alltså helt unikt och inte från någon leverantör. Luckorna, troligen i massivt trä, ser målade ut och har en snygg profil. I en helt perfekt grå ton. Gillar hur man stylat köket med ett gammalt bord som köksö, snyggt, luftigt och lätt. Och ändå extra arbetsyta. (Jag har tipsat om hur du sköter gamla bord här.) Och vintagelamporna. Och matgruppen. Och äkta mattan! Här kan jag bo!




Man har löst lucköppnandet utan knoppar och handtag. Kan vara push-out beslag, kanske. Stänkskydd i vacker grå Gotlandskalksten. Verkligen vackert och gediget detta.







Visst är det fint? Och ett par klassiska Wiener Öglan, passar ju absolut i dessa miljöer. De är ju också över hundra år gamla! Toksnyggt alltihop. Vill du köpa en av lägenheterna? Då har du din chans, de släpptes igår...


Bilder White fastighetsmäkleri / Oscar Properties

6 kommentarer:

  1. Så snyggt! Har du någon aning om vad det skulle kunna tänkas vara för ljusgrå nyans på luckorna? Mvh Linda

    SvaraRadera
  2. Mamma mia!! Vilket fantastiskt kök! Och vilken makalös drömvåning! Jag flyttar in när som helst. Ska bara sälja min ö i Karibien först. ;)
    Tack för en inspirerande blogg!
    Madeleine

    SvaraRadera
  3. Jag skulle gissa någonstans på NCS 2502-Y........

    SvaraRadera
  4. Och Madeleine, ja du kan nog kvitta ön mot lägenheten ;)

    SvaraRadera
  5. Jag kan verkligen inte bestämma mig för om vårt kök skall vara vitt eller ljusgrått men nu har jag en nyans att titta på i alla fall så tack! Mvh Linda

    SvaraRadera